Prekenarchief

In het 'prekenarchief' vindt u preken als geschreven tekst en/of opnamen van kerkdiensten.
U kunt preken vinden, die door ds. A. van der Dussen, ds. D. Timmerman of door gastpredikanten gehouden zijn.

Preken die dateren van voor oktober 2004 gaan uit van de bijbelvertaling van 1951.

U kunt preken

Als er in de kolom HTML het symbool staat, kunt u door op dit symbool te clicken de preek direct in de browser tonen.

Als er een symbool in de kolom Audio wordt getoond kunt u die kerkdienst via uw computer beluisteren.
In dit geval wordt de liturgie zichtbaar als u met uw muis op de betreffende regel in de tabel clickt.

Als er in de kolom HTML het symbool staat, krijgt u door op dit symbool te clicken toegang tot het Archief bij Uitzending gemist.

Site bijgewerkt op: 2017-03-11